Prethodni članak
Sljedeći članak

PANIKA U BiH: Mladić prijeti pokoljem kao u Beogradu


Mladić iz Bihaća, Ajdin Zulić danima prijeti da će učiniti sličan krvav pir kakav se desio u Srbiji te da će ubiti učenike i uposlenike u Ekonomskoj školi, saznaje portal Dnevni avaz.

Stravičan slučaj potresao regiju kada je 14 – godišnji dječak jučer počinio masakr u osnovnoj školu u Beogradu. Uz niz javnih osuda, na društvenim mrežama pojavile su se i objave onih koji hvale ovaj monstruozan čin dječaka, piše Dnevni avaz.

- Onaj dječak što je ubio osmero djece je kraljina za mene! Onakvo nešto i ja spremam već duže vrijeme za ekonomsku školu u Bihaću. Bit će nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbjegavati, zbog toga će da bude teror – napisao je Zulić.

Informaciju o ovom nemilom slučaju ima i policija, što nam je za Avaz potrvdila i policija. - Imamo informaciju. Obavještava se i Tužilaštvo. To je osoba koja je poznata nama u policiji. Ne znamo koje je godište. Ja mislim da jeste maloljetan. Ne znamo da li je iko prijavio. Mi smo to vidjeli na društvenim mrežama i onda mi to po službenoj dužnosti provjeravamo – rekli su iz policije za Avaz.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook