Prethodni članak
Sljedeći članak

[OVOG ČETVRTKA] Humanitarna utakmica veterana HNK Rijeka i veterana NK Pregrada za Juliju i Lovru

Utakmica će se igrati za obitelj Tomašković iz Velikog Trgovišća, koja ima dvoje teško bolesne djece, a cilj ove akcije je prikupiti simbolična sredstva koja će obitelj iskoristiti za nabavku higijenskih i medicinskih potrepština za svakodnevnu njegu

  • Foto: S prošlogodišnje humanitarne utakmice

    Foto: S prošlogodišnje humanitarne utakmice


Veterani HNK Rijeka stižu u Pregradu u četvrtak, 26. rujna kako bi zajedno s veteranima NK Pregrada odigrati humanitarnu utakmicu u sklopu manifestacije Branje grojzdja.

Utakmica će se igrati za obitelj Tomašković iz Velikog Trgovišća, koja ima dvoje teško bolesne djece, 12-ogodišnju Juliju i 20-ogodišnjeg Lovru. Cilj ove akcije je prikupiti simbolična sredstva koja će obitelj iskoristiti za nabavku higijenskih i medicinskih potrepština za svakodnevnu njegu teško bolesne djece.

Za ekipu veterana HNK Rijeka nastupit će Sharbini, Milinović, Mladenović, Miletić, Čaval, Rački, Ban i Šarić, dok će za pregradske veterane igrati Denis Burić, Zlatko Šorša, Željko Glas, Dalibor Skosples, Miljenko Jazbec, Nenad Belošević, Josip Menjački, Stjepan Leljak, Nenad Gretić, Željko Kolar, Tomislav Burić, Slavko Burić, Branimir Drenški, Marijan Goričan, Nenad Stiplošek, Slavko Lončar, Nikola Gajšak, Goran Hrestak, Željko Kamenski, Ivan Pogačić, Anđelko Draganić te župan Željko Kolar i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj.

Utakmica između ekipa bit će odigrana na velikom nogometnom igralištu NK Pregrada s početkom u 16.30 sati, a ulaz je uz donaciju od 20 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti od ponedjeljka 23. rujna u Foto-video studiju Hrvo, caffe baru Arka i Al caffe-u.

U humanitarnu se akciju, uz dolazak na utakmicu, možete uključiti i uplatom na žiro račun HR5323600003116459066.

Foto: S prošlogodišnje humanitarne utakmice

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook