Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovo je Mihaela. Bivši ju je skoro ubio. Pušten je, a Centar joj želi uzeti djecu jer je on opasan?!


Novinarka Ivana Paradžiković objavila je stravičnu priču o mladoj ženi iz Hrvatske koju je suprug prebio utezima pred njihovom maloljetnom djecom. Poznata novinarka objavila je i fotografije pretučene Mihaele, a čitatelje upozoravamo da u sklopu teksta kojeg je objavila Ivana Paradžiković, objavljujemo i fotografije koje su vrlo uznemirujuće.

Prenosimo Ivaninu priču:

„Ovo je Mihaela. Pogledajte je. Predivna mlada žena, brižna majka, jedna od hrabrijih koje sam upoznala tijekom karijere.

A sada pogledajte druge slike. Nastale su onoga dana kada me prvi put zvala. Bila je u bolnici u paničnom strahu. Čudom je preživjela...jer on je metalnim utezima ciljao samo glavu, dok je sa stražnjeg sjedala to promatralo njihovo dvoje maloljetne djece. Spasili su je dvoje hrabrih slučajnih prolaznika. Bivši muž, nasilnik, završio je u zatvoru.

UPOZORENJE: Uznemirujuće fotografije

Ovih me dana, Mihaela opet zove. U istom je strahu. Nestabilna, agresivna i opasna osoba, kako su ga procijenili psihijatrijskim vještačenjem, izlazi iz zatvora...i kako je zaprijetio, završit ce započeto! Promijenila je ime, promijenila adresu, ali Mihaela zna...on će je pronaći.  Svaki put do sada ju je pronasao. Aljkavošću birokracije njezina bi nova adresa završila u sudskom spisu koji ide i njemu na uvid!! Ili bi netko u njezino ime u MUP-u zatražio sva njezina prebivališta. A taj netko..nije ona!

Najluđe od svega je prijedlog centra za socijalnu skrb? Pomoći će joj tako što će joj oduzeti djecu jer oni brinu o njihovoj sigurnosti, a uz majku kojoj su stavili metu na čelo i ona će biti ugrožena!! Mihaela pokojna, djeca siročad. Problem riješen? Želudac me boli dok ovo pišem.

Prekjučer je bio nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Svima puna usta osude, promjene zakona, strožih mjera...U stvarnom se životu događa ovo.

Možemo li spasiti jednu zenu za početak?…dok opet ne bude prekasno...“, piše Ivana Paradžiković.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook