Prethodni članak
Sljedeći članak

Ove subote prvi samostalni koncert klape Brv


Klapa Brv iz Kumrovca priprema prvi samostalni koncert. Koncert će se održati pod pokroviteljstvom Općine Kumrovec i potporu Krapinsko-zagorske županije te mnogih poslovnih subjekata, u subotu 3. prosinca 2022. s početkom u 19,00 sati u Dvorani Cesargrad, Ville Zelenjak Ventek, Risvica 1, Kumrovec.

Za vrijeme svog djelovanja, Klapa Brv je nastupala na mnogobrojnim lokalnim i regionalni događanjima te u Sloveniji. Njegujući višeglasni glazbeni izričaj, Klapa Brv je snimila nekoliko pjesama, a jedna od njih je “Moja Zagorje”, u posljednje vrijeme često izvođena na radio postajama.

Na koncertu će biti izvedene autorske te druge popularne pjesme iz hrvatskog glazbenog stvaralaštva.

Klapa Brv će nastupiti uz glazbenu pratnju iskusnih glazbenika iz Kumrovca i okolice, a glazbeni gosti biti će poznata imena hrvatske estrade: Maja Miklaužić Vahtarić, Rajko Suhodolčan, Ivo Pattiera, Toni Eterović i Robert Svetlačić.

Potaknuti iznimnim interesom publike za ovaj koncert, za koji su ulaznice rasprodane u roku par dana, u sljedećoj godini Klapa Brv planira niz koncerata u Hrvatskom zagorju, ali i šire.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook