Prethodni članak
Sljedeći članak

[OVE SUBOTE] Na 15. 'O'rock Fest' dolaze Denis & Denis

U Zaboku s početkom u 19 sati


Ove subote, 23. listopada, održava se 15. O'rock Fest, u ReGaredenu u Zaboku, s početkom u 19 sati.

Udruga mladih Feniks organizira 'O'rock fest' već petnaestu godinu zaredom i okuplja neafirmirane glazbene skupine iz Hrvatske i inozemstva. Namjera festivala je da se mladi sa šireg područja upoznaju i povežu, a glazba je odličan medij kroz koji mladi mogu izraziti svoja stajališta.

U ovom izdanju nastupit će bendovi Dodger Artfool & The Vipers (VŽ,https://www.facebook.com/dodgerartfool), Fanaa (RI, https://www.facebook.com/fanaaband), Trip to Caldera (Zagorje / Zagreb, https://www.facebook.com/thecalderaband).

U originalnom sastavu s Marinom Perazić i Davorom Toljom nastupit će grupa Denis & Denis, synth–pop legende, ekstravagantnog modnog izričaja i nezaboravnih hitova poput 'Program tvog kompjutera', 'Ja sam lažljiva', 'Voli me još ovu noć', 'Kolačići', 'Soba 23', koji su obilježili 80-te i generacije novih glazbenika koji su stasali na njihovim pjesmama.

Zaplešimo u ReGardenu ovu jesen uz kuhano vino, kestene, Zmajsku pivovaru i odlične bendove, pozivaju organizatori, Udruga mladih Feniks i Udruga Regenerator, koji događanje organiziraju pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH i Krapinsko-zagorske županija.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook