Prethodni članak
Sljedeći članak

Oštećeno nekoliko već 'načetih' objekata, među njima i policijska stanica

Statičari će ponovno morati izaći na teren i procijeniti stanje zgrada koje su već procjenjivali, rekao je ministar Tomo Medved


U novom potresu kod Petrinje, snage 5.0 po Richteru u srijedu je oštećeno nekoliko objekata, na teren su odmah upućene ekipe koje pregledavaju područje, a zasad nema podataka o stradalima, doznaje se od glasnogovornika Stožera za otklanjanje posljedica potresa Mladena Pavića.

Zasad su stigle tri prijave štete na objektima koji su već bili načeti, a zabilježena je šteta i na policijskoj postaji u Petrinji, rekao je Pavić Hini.

Na teren su odmah izašle sve službe koje pregledavaju teren. S obzirom na snagu potresa od 5,0 i trajanje od desetak sekundi štete su za očekivati, kazao je Pavić, prenosi Jutarnji list. 

Nakon večerašnjeg novog potresa na twitter profilu Vlade oglasio se i načelnik Stožera civilne zaštite za otklanjanje posljedica potresa Tomo Medved.

- Nakon ovog posljednjeg potresa sve ekipe su poslane odmah ponovno na teren da se provjeri ima li ozlijeđenih i kakve su nove štete. Nažalost, ovo znači i da statičari moraju ponovno izvršiti kontrolu objekata koje su već prošli - poručio je Medved.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook