Prethodni članak
Sljedeći članak

Osjeti ritam vodenog planeta


U Termama Tuhelj sve je spremno za ljetnu sezonu. U zagrljaju prirode i uz širok izbor wellness usluga, očekuje vas bogat animacijski program  koji će oduševiti i velike i male. U fokusu ljetne kampanje i dalje su bazeni, adrenalinski tobogani, valovi i ljetni doživljaji na koje vas i ove godine vodi simpatična maskota Tuhi. Autor ilustracije je Ivan Gatarić, a cijelu kreativu osmislio je kreativan studio Hyper dizajn i marketing Terma Tuhelj.

Vodeni planet otvorio je svoja vrata

Popularni bazeni već su otvorili svoja vrata gdje vas i ove godine očekuje adrenalinska zabava na 5 adrenalinskih tobogana od čega je Tuhi Slide i dalje najomiljeniji. Za mlađu djecu tu je dječji bazen za najmlađe kao i TuhiLand s toboganima i špricalicama, a za sve koji su željni malo morskog ugođaja, tu je bazen s valovima. Ne smijemo zaboraviti niti vodenu rijeku, gejzire, vodene masaže i sve ono što Vodeni planet čini omiljenom ljetnom destinacijom. Na bazenima je otvoreno i nekoliko ugostiteljskih punktova tako da nećete ostati gladni.

Tuhi vas poziva na proslavu rođendana

Ljetnu sezonu u Termama Tuhelj, započinjemo već ovaj vikend kada pripremaju nezaboravnu animaciju uz prvi rođendanski party maskote Tuhija. Od 21. do 26. 6. Tuhi slavi svoj rođendan. Za sve posjetitelje pripremio je cijeli vikend zabave i raznih aktivnosti za cijelu obitelj: oslikavanje lica, svemirski rođendanski kamp, vježbe u vodi i vodene poligone, ali i žonglerske showove, likovne radionice, nagradne igre i veliko rođendansko slavlje, a sve to nalazi se u sklopu ljetnog All inclusive light paketa.

All inclusive light – ljetni paket

Za savršen ljetni doživljaj Terme Tuhelj pripremile su posebnu All Inclusive ponudu. U srcu Hrvatskog zagorja moći ćete uživati u vanjskim bazenima Vodenog planeta, dobro se odmoriti hotelu Well****, zabaviti se s Tuhijem i istraživati okolicu. Ljetni All inclusive light gostima nudi puni pansion, neograničenu konzumaciju pića u svim obrocima, kupanje i noćno kupanje subotom u Vodenom planetu te kupanje u odabranim bazenima Terma Olimia. Roditelji i djeca moći će doživjeti i obiteljsku saunu, odigrati partiju mini golfa, odabrati a la carte obiteljski izlet i zabaviti se u društvu Tuhija na odličnim dječjim atrakcijama.

Novo: safari šatori

Doživite safari sasvim posebne vrste! U Termama Tuhelj predstavljamo novost - safari šatore. Umjesto cjelodnevnog istraživanja divljine, moći ćete uživati u cjelodnevnom opuštanju u wellnessu, a lov na divljač zamijenit će lov na maksimalno opuštanje.

Potpuno novi safari šatori u Termama Tuhelj spajaju udobnost glampinga i prednosti kampiranja. Odmor u zelenilu, svjež zrak i brojne aktivnosti vrhunac su ugodnog boravka u prostranim šatorima koji primaju do 5 osoba. Umjesto da razmišljate o opremi za kampiranje koju ste zaboravili kod kuće, možete se prepustiti potpuno opremljenim šatorima. Šatori imaju odvojene spavaće sobe, opremljenu čajnu kuhinju, svjetiljke i utičnice, verandu i udoban ležaj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook