Prethodni članak
Sljedeći članak

Oroslavski SDP: 'Podrška nije dana bezrezervno'

Oroslavski SDP odlučio je podržati konstituiranje Gradskog vijeća Grada Oroslavja na sjednici održanoj 18. lipnja, a danas se oglasio i priopćenjem


Gradski odbor SDP-a Oroslavje poslao je priopćenje vezano za konstituiranje Gradskog vijeća Grada Oroslavja. Prenosimo ga u cijelosti: 

Oroslavski SDP odlučio je podržati konstituiranje Gradskog vijeća Grada Oroslavja na sjednici održanoj 18. lipnja. Odluka nije donesena lako, međutim, svjesni svih postojećih problema u gradu, donesena je u najboljem interesu građana. Vijećnici SDP-a će u Gradskom vijeću poštivati legitimitet gradonačelnika i njegov izbor predsjednika Vijeća. Međutim, podrška nije dana bezrezervno. SDP traži da se realiziraju svi dogovoreni programski ciljevi koji su postavljeni kao uvjet za konstituiranje Gradskog vijeća. SDP - ovi vijećnici će podržati svaki dobar prijedlog, ali biti i korektivni faktor te svojim konstruktivnim prijedlozima i idejama doprinijeti razvoju grada Oroslavja i boljitku svih njegovih građana, stoji u priopćenju koji potpisuje mr. sc. Branko Čičko, v.d. predsjednika GO SDP Oroslavje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook