Prethodni članak
Sljedeći članak

ON SE NE GURA Stogodišnji Manolić : Nitko me nije zvao na cijepljenje, kad na mene dođe red, cijepit ću se

Lista onih koji su se cijepili preko reda sve je duža


Josip Manolić i general Ivan Mišković Brk komentirali su otkrivanje više slučajeva cijepljenja protiv korone preko reda, piše Index

„To svakako nije u redu i ja se ne bih cijepio preko reda. Cijepljenje preko reda pretpostavlja da imaš neku vezu pa ćeš se cijepiti. To nije u redu jer svi trebamo čekati svoj red. Nisam se cijepio i nitko me nije zvao da se cijepim. Kad dođe red na mene, cijepit ću se“, rekao je stogodišnji Josip Manolić za Nacional. 

Prvu dozu cjepiva protiv koronavirusa primio je Manolićev vršnjak, general Ivan Mišković Brk, bivši načelnik KOS-a i Titov specijalni savjetnik za sigurnost. 

Nisu ga kontaktirali obiteljski liječnici, već su mu prije nekoliko dana na kućni prag stigli predstavnici udruge koja skrbi o starijima od 90 godina, s naglaskom na osobe koje su ili blizu ili su prešle sto godina. Kako smo doznali od obiteljskih prijatelja generala Miškovića, njega je u četvrtak cijepio obiteljski liječnik nakon posjete predstavnika spomenute udruge, i to gotovo tri mjeseca nakon početka cijepljenja u Hrvatskoj.

Podsjetimo, lista utjecajnih građana koji su se cijepili preko reda svakim je danom sve duža, a među najistaknutijim slučajevima su rektor zagrebačkog sveučilišta Damir Boras  i njegova žena, šef HGK Luka Burilović, rukometni dužnosnik Zoran Gobac, neki akademici i roditelji članova Nacionalnog stožera. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook