Prethodni članak
Sljedeći članak

Omladinski pogon Košarkaškog kluba Zabok prima nove članove

Nakon otvaranja Gradske sportske dvorane u Zaboku, omladinski pogon Košarkaškog kluba Zabok vjerojatno ima najbolje uvjete za trening u Hrvatskom zagorju


Nakon otvaranja Gradske sportske dvorane u Zaboku, omladinski pogon Košarkaškog kluba Zabok vjerojatno ima najbolje uvjete za trening u Hrvatskom zagorju. Baza domaćih igrača nit je vodilja u KK Zabok, a do nje se samo može mukotrpnim radom. Iz tog razloga su treninzi svakodnevni za juniore i starije kadete, dok škola košarka trenira tri puta tjedno. Trenerskom dvojcu Robert Lež - Martin Tuđen, od rujna se pridružila i privatna poduzetnica Rea Silvija Gvozdanović, koja je u ime Izvršnog odbora kluba zadužena za logistiku u omladinskom pogonu. Gospođa Gvozdanović taj je posao unatoč svojim brojnim obavezama shvatila vrlo ozbiljno i čini sve da igračima i trenerima ne fali ni "ptičjeg mlijeka". Za razliku od nekih klubova gdje se dresovi, torbe i oprema plaćaju, članovi omladinskog pogona KK Zabok besplatno su dobili dva seta dresova, ruksake, trenirke, trening majice i torbe, što je za svaku pohvalu.
Uskoro stariji kadeti i juniori kreću na jaki međunarodni turnir u Sarajevo. Smještaj u hotelu bit će im besplatan, a u omladinskom pogonu čine sve da sponzorski riješe i pitanje prijevoza, kako bi u potpunosti rasteretili roditelje bilo kakvih troškova za ovaj lijepi izlet.

U planu su i brojne druge akcije. Sprema se dan otvorenih vrata omladinskog pogona, a planira se i turnir za mlađe dobne kategorije i to u svibnju u sklopu događanja oko proslave dana Grada Zaboka.
Omladinski pogon KK Zabok danas broji četrdesetak članova i nužno je tu brojku što prije podići. Iz tog razloga će treneri Lež i Tuđen krenuti u osnovne i srednje škole i dječacima prezentirati što i kako se radi u omladinskom pogonu KK Zabok. Oni koji ne žele čekati i žele se što prije priključiti treninzima mogu se javiti na broj mobitela: 099/846-5807 (Robert Lež) ili mogu doći na trening u novu Gradsku sportsku dvoranu u Zaboku.

Škola košarke za najmlađe (od 6 godina nadalje) svoje treninge održava ponedjeljkom i srijedom od 18-19 sati, a petkom od 17-18 sati. Juniori i stariji kadeti treniraju ponedjeljkom i srijedom od 19-20,30 sati, utorkom i četvrtkom od 17-18 sati, a petkom od 18-19,30 sati Uz Gradsku sportsku dvoranu za treninge se po potrebi koristi i dvorana u Osnovnoj školi Ksavera Šandora Gjalskog. Juniori i stariji kadeti trenutno se natječu u drugoj ligi, dok su mlađi kadeti u trećoj ligi.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook