Prethodni članak
Sljedeći članak

Održana konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice


Konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice za mandatno razdoblje 2022.-2026. godine održana je 09. lipnja 2022. godine

Konstituiran je novi saziv Skupštine od 15 članova koje su birali  Cehovi Udruženja.

U Skupštinu Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice  za mandatno razdoblje 2022.-2026. izabrani su: Darko Matkun, Sanja Horvat, Anita Filija, Božica Blažičević, Dario Filipaj, Vjekoslav Filipaj, Damir Tumpa,  Marko Bogović, Jurica Tumpa, Mirko Blažičević, Igor Kerep,  Miljenko Filipčić, Mladen Šoštarko, Mladen Antolić i Josip Ljubić.

Jednoglasnom odlukom za predsjednika Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice u mandatnom 2022.- 2026. godine izabran je Mirko Blažičević, iz Krapinskih Toplica, Selno 113. Vlasnik je obrta ALUMONT, Selno 113, Krapinske Toplice. Obrt ALUMONT izrađuje i montira visokokvalitetnu ALU i PVC stolariju te broji mnoge zadovoljne klijente diljem zemlje i inozemstva.

U komorskom sustavu djeluje od 2006. do 2014.  godine kao član Skupštine Udruženja obrtnika općine  Krapinske Toplice.  Za predsjednika Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice  izabran je u mandatima od 2015. do 2022.
U mandatnom razdoblju 2018.-2022. godine član je Odbora za sajmove pri OKKZŽ te predsjednik Odbora za sajmove OKKZŽ od 2018.-2022.godine.
Predstavnik OKKZŽ u Skupštini HOK-e od 2018.-2022.god. i  član Upravnog odbora OKKZŽ od 2015.-2022.
G. Blažičević inicijator je i organizator mnogih uspješnih  humanitarnih akcija, ali se i uvijek odaziva na sve humanitarne događaje u organizaciji drugih institucija. Također, već više godina promovira diljem države svoje matično udruženje i komoru te kraj iz kojeg dolazi.

Upravni odbor ima sedam članova, a čine ga predsjednici cehova. U Upravni odbor imenovani su: Darko Matkun, Sanja Horvat, Anita Filija, Božica Blažičević, Igor Kerep, Miljenko Filipčić i Damir Tumpa.
Po prijedlogu predsjednika za potpredsjednika Udruženja imenovan je Darko Matkun.
Nadzorni odbor ima tri člana koji su također imenovani na ovoj sjednici, a to su Dario Filipaj, Vjekoslav Filipaj i Jurica Tumpa.
Na ovoj sjednici Skupštine izabran je Mirko Blažičević kao predstavnik Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice u Skupštinu Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije.
Na samom kraju predsjednik se zahvalio na dosadašnjoj suradnji kolegama i povjerenju za sljedeći mandat .
Gost sjednice bio je predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Darko Varga  koji je čestitao  predsjedniku Mirku Blažičeviću na novom mandatu, te ostalim članovima Udruženja koji su izabrani na svoje dužnosti u tijela na sljedeće četiri godine, te je pohvalio rad i aktivnosti Udruženja.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program