Prethodni članak
Sljedeći članak

Održana konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice


Konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice za mandatno razdoblje 2022.-2026. godine održana je 09. lipnja 2022. godine

Konstituiran je novi saziv Skupštine od 15 članova koje su birali  Cehovi Udruženja.

U Skupštinu Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice  za mandatno razdoblje 2022.-2026. izabrani su: Darko Matkun, Sanja Horvat, Anita Filija, Božica Blažičević, Dario Filipaj, Vjekoslav Filipaj, Damir Tumpa,  Marko Bogović, Jurica Tumpa, Mirko Blažičević, Igor Kerep,  Miljenko Filipčić, Mladen Šoštarko, Mladen Antolić i Josip Ljubić.

Jednoglasnom odlukom za predsjednika Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice u mandatnom 2022.- 2026. godine izabran je Mirko Blažičević, iz Krapinskih Toplica, Selno 113. Vlasnik je obrta ALUMONT, Selno 113, Krapinske Toplice. Obrt ALUMONT izrađuje i montira visokokvalitetnu ALU i PVC stolariju te broji mnoge zadovoljne klijente diljem zemlje i inozemstva.

U komorskom sustavu djeluje od 2006. do 2014.  godine kao član Skupštine Udruženja obrtnika općine  Krapinske Toplice.  Za predsjednika Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice  izabran je u mandatima od 2015. do 2022.
U mandatnom razdoblju 2018.-2022. godine član je Odbora za sajmove pri OKKZŽ te predsjednik Odbora za sajmove OKKZŽ od 2018.-2022.godine.
Predstavnik OKKZŽ u Skupštini HOK-e od 2018.-2022.god. i  član Upravnog odbora OKKZŽ od 2015.-2022.
G. Blažičević inicijator je i organizator mnogih uspješnih  humanitarnih akcija, ali se i uvijek odaziva na sve humanitarne događaje u organizaciji drugih institucija. Također, već više godina promovira diljem države svoje matično udruženje i komoru te kraj iz kojeg dolazi.

Upravni odbor ima sedam članova, a čine ga predsjednici cehova. U Upravni odbor imenovani su: Darko Matkun, Sanja Horvat, Anita Filija, Božica Blažičević, Igor Kerep, Miljenko Filipčić i Damir Tumpa.
Po prijedlogu predsjednika za potpredsjednika Udruženja imenovan je Darko Matkun.
Nadzorni odbor ima tri člana koji su također imenovani na ovoj sjednici, a to su Dario Filipaj, Vjekoslav Filipaj i Jurica Tumpa.
Na ovoj sjednici Skupštine izabran je Mirko Blažičević kao predstavnik Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice u Skupštinu Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije.
Na samom kraju predsjednik se zahvalio na dosadašnjoj suradnji kolegama i povjerenju za sljedeći mandat .
Gost sjednice bio je predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Darko Varga  koji je čestitao  predsjedniku Mirku Blažičeviću na novom mandatu, te ostalim članovima Udruženja koji su izabrani na svoje dužnosti u tijela na sljedeće četiri godine, te je pohvalio rad i aktivnosti Udruženja.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook