Prethodni članak
Sljedeći članak

Odrađene dvije volonterske akcije pod geslom 'Mladi za selo'

Unatoč ograničenjima udruga, članovi, volonteri, suradnici i partneri uspješno su do sada odradili 2 volonterske akcije


Aktivnim djelovanjem u svojoj zajednici udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO nastavlja svoj zacrtani put, provodi projekte i program rada koji je planiran u skladu s mogućnostima i epidemiološkim mjerama. Unatoč ograničenjima udruga, njezini članovi, volonteri, suradnici i partneri uspješno su do sada odradili 2 volonterske akcije. Sama akcija je organizirana pod geslom 'Mladi za selo'.

'Prvom akcijom sanirana su manja oštećenja kod prilaza u Područnu školu Krušljevo Selo i uredio jedan od stupova parkirališta, a drugom smo mlade okupili da pobojaju sami prilaz i okoliš trijema škole te postavili i ostali stupove parkirališta u ravninu. Akciju je organizirao asistent na projektu 'A kaj štrumfaš 3.0', Gabrijel Krušelj, a sufinancira ga Krapinsko-zagorska županija. Tim projektom smo putem organiziranja slobodnog vremena, volonterskih aktivnosti, radionica, manifestacija i događanja jačali lokalnu zajednicu i osiguravali provedbu Lokalnog i Regionalnog programa za mlade na nivou lokalne zajednice, ali i šire. U sljedećoj fazi provedbe udruga je zahvaljujući donaciji PRIZME CPI iz Zagreba donirala boxove za ured i reflektirajuće prsluke udruzi BUMA iz Bedekovčine, te Područnoj školi za potrebe učenika pješaka i učitelja reflektirajuće prsluke, uredske potrepštine, bilježnice, knjige i naravno slatka osvježenja za učenike Područne škole Krušljevo Selo. Ovom prilikom se zahvaljujemo članovima udruge i obitelji Krune Margetića na redovitoj potpori i donacijama. Sljedeći korak akcije 'Mladi za selo? je i prijava na događanje 'Hrvatska volontira' pod geslom 'Važna društvena mreža' gdje će mladi u suradnji sa STUB-KLUBOM izrađivati kućice za šišmiša, ježa i ptice čime želimo ukazati na važnost očuvanja bioraznolikosti našeg zavičaja te kroz volonterske aktivnosti i ekološko osvješćivanje potaknuti djecu, mlade i zajednicu na aktivno sudjelovanje, kaže predsjednik udruge Darko Krušelj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, osobito na cestama u Dalmaciji gdje je moguće zadržavanje veće količine vode na kolniku. U priobalju puše jak vjetar. Ponegdje ima i magle. Mogući su odroni. Zbog niskih temperatura na cestama u un...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program