Prethodni članak
Sljedeći članak

Odluka o početku pružanja javne usluge opskrbe plinom krajnjim kupcima kategorija kućanstvo kojima prestaje ugovor o opskrbi plinom

Svim krajnjim kupcima prirodnog plina kategorije kućanstvo prestaje važiti ugovor o opskrbi plinom, a s 01.10.2022.


Temeljem Odluke Hrvatske energetske regulatorne agencije od 23.09.2022. godine o početku pružanja javne usluge opskrbe plinom krajnjim kupcima kategorije kućanstvo kojima prestaje ugovor o opskrbi plinom, obavještavamo Vas da krajnji kupci iz kategorije kućanstvo imaju pravo da s danom 30.09.2022. godine prestaje važiti dosadašnji Ugovor o opskrbi plinom, te imaju pravo sklopiti novi Ugovor o opskrbi plinom u obvezi javne usluge s primjenom od 01.10.2022. godine.

Svim krajnjim kupcima prirodnog plina kategorije kućanstvo prestaje važiti ugovor o opskrbi plinom, a s 01.10.2022. godine krajnji kupci opskrbljuju se temeljem Ugovora o opskrbi plinom u obvezi javne usluge, te Vas molimo da nas o daljnjem prihvaćanju ugovora o opskrbi plinom o tome obavijestite.

MEĐIMURJE-PLIN d.o.o. dostaviti će svim krajnjim kupcima na distribucijskom području Ugovor o opskrbi plinom u obvezi javne usluge na sklapanje, kao i uvjete ugovora opskrbljivača u obvezi javne usluge.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook