Prethodni članak
Sljedeći članak

Odlični rezultati jahača Centra ''Ritam s konjem''


Nakon što je u ožujku u Poreču održano prvo kolo, gdje je Centar “Ritam s konjem” ekipno je osvojio odlično treće mjesto u ukupnom poretku, prošle je subote u prekrasnom okruženju Starog grada u Đurđevcu održano i drugo kolo Croatia cupa u daljinskom jahanju.

Podsjetimo, u Poreču na prvom kolu pojedinačno Josip Knezić & Brown Sugar osvojili su treće mjesto u kategoriji seniora na udaljenosti od 42 km. Elena Car & Franco debitirali su u juniorskoj kategoriji i osvojili sjajno peto mjesto.

U subotu u Đurđevcu na drugom kolu, prvi puta je iz Centra “Ritam s konjem” sudjelovalo četvoro jahača u kategoriji seniora i juniora na udaljenosti od 42 km.

Josip Knezić i Brown Sugar zauzeli su 11. mjesto uz mentoriranje juniorke Elene Car na grlu Franco koja je završila na 12.mjestu. Jasmina Kocijan na grlu Murano utrku su završili na 13. mjestu. Nikola Mirt na grlu Ričko zauzela je 14. mjesto.

Voditelj Centra Josip Knezić naglašava da su nakon pet godina pojavljivanja u svijetu daljinskog jahanja osigurali uvjete: konje, prikolicu, opremu kako bi jahali za svoj Centar. Ujedno zahvaljuje cjelokupnom timu koji ih prati, omogućuje nastupe i predivna druženja. Za kraj najavljuje treće kolo Croatia Cupa koji će se održati 18. svibnja u Kukavici kraj Bjelovara.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook