Prethodni članak
Sljedeći članak

Obilježavanje Dana općine Radoboj i OŠ Side Košutić Radoboj

Obilježavanje je počelo prošle subote biciklijadom, a nastavlja se 15. listopada Dječjim danom


Općina Radoboj i OŠ Side Košutić Radoboj slave svoje dane. Obilježavanje je počelo prošle subote biciklijadom, a nastavlja se 15. listopada Dječjim danom, kada će se u Muzeju Radboa od 15 do 17 sati održati Dječje znanstvene radionice. Dječji dan i Dan otvorenih vrata Centra za prirodu i Muzeja Radboa održat će se u subotu 16. listopada od 9 do 16 sati. U Radobojskom trnacu bit će postavljeni napuhanci za djecu, u 11 sati mališani će moći uživati u predstavi Šareni svijet, a od 15 do 17 sati na redu je predstava Ogledalce te radionice i Mala kestenijada.

Nedjelja 17. listopada je sportski dan. U 11 sati održat će se maraton Radobojska uspinjača, a od 14 do 16 sati prezentacije sportova u Radoboju. U srijedu 20. listopada svoja će vrata otvoriti Planinarski dom u Radoboju, a kako je to sam Dan općine, u 10 sati održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća i otvorenje izložbe slika s likovne kolonije Radoboj 2021. te od 11 sati Radobojsko – planinarsko – gljivarski doručak.

U subotu 23. listopada u 10 na redu je ‘Radoboj Open 2021’, državno prvenstvo u preciznom slijetanju parajedrilicom, a u nedjelju 24. listopada od 9 planira se planinarsko druženje i šetnja po Strahinjčici te u 17 sati koncert Puhačkog orkestra Radboa i nastup Radobojskih mažoretkinja u sportskoj dvorani.

Donosimo detaljan program:

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook