Prethodni članak
Sljedeći članak

NOVO: Online narudžba jela za van u restoranu Villa Magdalena

Iako je restoran Hotela Villa Magdalena trenutno zatvoren za vanjske posjetitelje i dalje možete uživati u vrhunskim specijalitetima spravljenim pod palicom chefa Mislava Božića

Iako je restoran Hotela Villa Magdalena trenutno zatvoren za vanjske posjetitelje i dalje možete uživati u vrhunskim specijalitetima spravljenim pod palicom chefa Mislava Božića.

Od sada, svaki dan od ponedjeljka do nedjelje od 12 – 21h možete naručiti aktualna jela iz restorana Hotela Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama s preuzimanjem jela ispred Recepcije Hotela prema trenutno važećim epidemiološkim mjerama.

Vaša jela možete naručiti odmah i ona će biti pripremljena u najkraćem roku ili možete naručiti za željeno vrijeme preuzimanja. Narudžbe se potvrđuju naplatom kreditne kartice – sve kreditne i debitne kartice podržane (Maestro, Visa, Mastercard, Diners, American Express)

Jela dostupna u online narudžbi se dnevno ažuriraju prema aktualnim i dostupnim jelima u hotelskom restoranu.
#FoodArt @villa_magdalena ponuda jela za prosinac djelomično je dostupna i kroz online narudžbe. - Svjesni smo da doživljaj kojeg nudimo nije isti kao na tanjuru i u potpunosti kako bi željeli da bude, no trudit ćemo se da prenesemo barem dio tih emocija - poručuju iz Hotela Villa Mgdalena.

Link za narudžbu online – NARUČI ONLINE ZA VAN 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook