Prethodni članak
Sljedeći članak

Novi detalji nesreće quada kod koje su stradali djevojka i dijete. Krivac pas bez nadzora?


Pojavile su se nove okolnosti teške nesreće u kojoj su u izlijetanju četverocikla u rijeku dvije osobe teško stradale, od kojih se jedna bori za život.

Policija je danas izvijestila kako se teška nesreća dogodila jučer oko 15.30 sati u Ulici Josipa Kozarca u Vinkovcima. U nesreći je sudjelovao četverocikl koji je pritom sletio u rijeku Bosut.

“Tri su osobe vozilima hitne medicinske pomoći prevezene u bolnicu u Vinkovce radi pružanja liječničke pomoći. Prema prvim informacijama, dvije su zadobile teške tjelesne ozljede, jedna opasne po život“, rekli su u policiji.

Danica.hr danas doznaje kako su teško stradale dvije malodobne osobe od osam i 15 godina. A sve je navodno skrivio pas bez nadzora koji se iznenada pojavio ispred quada na kojem su se vozili otac (47) i kći (15).

Vozač quada je prilikom vožnje odjednom naletio na psa na cesti, a potom je u nekontroliranom kretanju udario i u osmogodišnje dijete koje je hodalo pokraj ceste. Nakon toga, quad završava u rijeci. Vozač je u nesreći zadobio lakše tjelesne ozljede.

Kaznene prijave mogli bi zaraditi vozač quada (47) i vlasnik psa koji je u trenutku teške nesreće bio bez nadzora.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook