Prethodni članak
Sljedeći članak

Nova i još ljepša Jezerčica otvara se u ožujku

Terme Jezerčica svoja vrata s proširenim kapacitetima službeno će otvoriti oko 8. ožujka kada će svojim gostima ponudit će još kvalitetniju turističku ponudu.


Terme Jezerčica svoja vrata s proširenim kapacitetima službeno će otvoriti oko 8. ožujka kada će svojim gostima ponudit će još kvalitetniju turističku ponudu.

- Ova velika investicija obuhvaćala je izgradnju Vodenog parka s dodatna 4 bazena, dograđen je welness centar s četiri nove saune (2 panoramske), dok će se na bazenima nalaziti kafić s kuhinjom. Kod ulaza na recepciju kupališta bit će još jedan vanjski ugostiteljski lokal koji će služiti za razne partije. Uz sam novi objekt, uređeno je i 500 parkirališnih mjesta s rasvjetom i videonadzorom. Ukupna vrijednost investicije porasla je s 21 na 27 milijuna kuna. Hypo banka je kao investitor uložila 15 milijuna kuna, sa 5 milijuna kuna sufinancirala je kamate Krapinsko-zagorska županija, ministarstvo i Grad Donja Stubica, a ostatak sredstava uložile su Terme Jezerčica. Pri kraju su keramički radovi, još treba montirati tobogan, igračke za djecu, ormariće za garderobu…Tehnički pregled najavljen je za 15. veljače – doznajemo od direktorice Termi Jezerčica, Martine Kovačić. Radove izvodi tvrtka Meteor grupa iz Varaždin.

Tempom gradnje, direktorica Kovačić, nije zadovoljna.

- Već smo trebali raditi punom parom, no izvođač je zapao u financijske probleme pa se gradnja odužila -  dodala je. S gradnjom novih soba, Terme Jezerčica kreću ujesen tako da se ne ometa ljetna sezona, a prvo punjenje novih soba očekuje se do Božića.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook