Prethodni članak
Sljedeći članak

NK Zagorec VT organizira "Zelenu noć Zagorca" uz predstave Kerekesh teatra


Budućnost svakog amaterskog kluba je u omladinskom pogonu. Shvatili su to i u Zagorcu VT, a taj se trend nabolje promijenio od kada je na čelo kluba došao Ivica Pavlinić. Danas Zagorec broji 80 klinaca u šest mlađe dobnih skupina, koje vode treneri: Alen Jambrešić (prstići), Renato Žavrljan (zagići i limači), Tomica Hanžek (mlađi pioniri), Franjo Vincelj (stariji pioniri) i Vedran Miletić (juniori). Rezultati omladinskog pogona sve su bolji, Zagorec VT lovi korak s ponajboljim zagorskim klubovima u svim kategorijama. Značajan je i obol roditelja, koji su vrlo dobro organizirani i prate rad svoje djece, te pomažu u radu kluba. Čak su dali izraditi i klupske majice i trenirke, kako bi bili jednoobrazni sa svojim klincima.


U svrhu prikupljana sredstava za omladinski pogon, predsjednik Ivan Pavlinić i koordinator društvenih i sportskih aktivnosti Ivica Jurički, osmislili su "Zelenu noć Zagorca". U dva dana (18. 10. i 19.10.) u sklopu ove klupske manifestacije u Domu kulture u Velikom Trgovišću održat će se dvije predstave Kerekesh teatra.
Centralni događaj, "Zelena noć Zagorca" održat će se 18.10., uz predstavu Krtice, nakon čega slijedi bogati domjenak uz tamburaški sastav Brajde. Za sve to će trebati izdvojiti samo 100 kuna, što za vrhunsku predstavu, bogatu ponudu pića i jela, te dodatnu zabavu i ples uz TS Brajde zaista nije puno. "Zelena noć Zagorca" početi će u 20 sati, a sigurni smo da će trajati do ranih jutarnjih sati.


Dan kasnije, 20.10. u 17 sati Kerekesh teatar održat će predstavu Bibi i Bubi, koja djecu na zanimljiv način upoznaje s ekološkim problemima današnjice.


Najveću potporu za ostvaranje ovog projekta Zagorec VT dobio je od Turističke zajednice Velikog Trgovišća, Općine Veliko Trgovišće i Hrvatskog nogometnog saveza. Dodatne informacije o "Zelenoj noći Zagorca" možete dobiti na broj mobitela: 091/5589-811 ili upitom na mail: [email protected] .

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook