Prethodni članak
Sljedeći članak

Nevjerojatno koliko je vozač u Zlataru 'napuhao' usred bijela dana. Uhićen je odmah


Zagorski policajci u četvrtak su u Zlataru zaustavili 60-godišnjeg vozača koji je bio totalno pijan. Ono što je posebo nevjerojatno da je zaustavljen u podne, dakle, usred bijela dana, te pritom 'napuhao' čak 2,8 promila. Nadalje, ovo mu nije prvi prekršaj stoga je odmah uhićen i danas ide pred sud, a policija za njega predlaže i dva mjeseca zatvora.

Evo što o svemu kaže PU krapinsko - zagorska:

"Jučer, 16. ožujka 2023. godine, oko 12 sati, tijekom nadzora prometa u Zlataru, policijski službenici zatekli su 60-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je upravljao osobnim vozilom s 2,80 promila alkohola u organizmu, a daljnjim nadzorom je utvrđeno kako je već nekoliko puta pravomoćno kažnjavan za prekršaje u cestovnom prometu.

Vozač je uhićen i protiv 60-godišnjeg vozača je podnijet optužni prijedlog te će danas biti doveden na sud zbog počinjenog prekršaja iz čl. 199. st.2., Zakona o sigurnosti prometa na cestama sa predloženom zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od šest mjeseci i kaznom zatvora do 60 dana."

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook