Prethodni članak
Sljedeći članak

Neka prvi certificirani bike hotel u Zagorju, Bluesun hotel Kaj, bude baza vaših avantura

Saznajte više o zagorskoj avanturi na dva kotača u petak i subotu na manifestaciji 100% zagorsko u Zagrebu

Zagorski brežuljci idealan su kraj za obilazak nadva kotača. Biciklističke staze su nadohvat ruke, a skriveni kutci netaknute prirode, stare zagorske kleti, dvorci i autentična sela čekaju da ih otkrijete.

Bluesun hotel Kaj dugo je bio neformalna cikloturistička baza ovog kraja. Ministarstvo turizma ga je 2019. proglasilo certificiranim bike hotelom jer biciklistima nudi sve što im treba.

NAJAM, SERVIS, SPREMIŠTE I STUČNA POMOĆ

U Kaju ćete pronaći punkt gdje se možete informiratio stazama i područjima za bike izlete. Bicikl možete iznajmiti i krenuti u organizirane ture pod stručnim vodstvom bike voditelja, a može ga se prevesti i taxijem. Po povratku bicikl spremite u nadziranu prostoriju. Tu je i bike specijalist koji će vam odgovoriti na sva pitanja. Svog ćete ljubimca moći i održavati, a za pranje sportske odjeće svakodnevno će se brinuti djelatnici hotela. Da bi energija bila na visini, ponuda jela i pića u pansionskom ili a la carte aranžmanu prilagođena je biciklistima.

ATRAKTIVNI PAKETI

U Kajev dnevni Bike & Spa paket uključeni su 4-satni najam e-bikea, masaža, wellness i vrhunski burger. U smještajnu verziju paketa uključena su 2 noćenja, 2 doručka i večere, 8 satni najam e-bikea, burger, wellness i drugo. Istražite Zagorje na dva kotača. Neka prvi certificirani bike hotel u Zagorju, Bluesun hotel Kaj, bude baza vaših avantura.

Bluesun hotel Kaj

tel. 049 326 600

[email protected]

www.facebook.com/HotelKaj

www.hotelkaj.hr




Još članaka iz "Vijesti"

Facebook