Prethodni članak
Sljedeći članak

Natječaj za sportske stipendije u Zlatar Bistrici

Visina stipendije iznosi 350 kuna mjesečno


Načelnik Općine Zlatar Bistrica Žarko Miholić donio je zaključak o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija za 2020. godinu pojedincima sportašima koji postižu vrhunske rezultate u pojedinačnom sportu. Visina stipendije iznosi 350 kuna mjesečno, a isplaćuje se na način propisan za učeničke stipendije. Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu sportske stipendije imaju učenici ili redovni studenti koji imaju prebivalište na području Općine Zlatar Bistrica, a koji imaju postignute vrhunske rezultate u pojedinačnom sportu, najmanje na nivou Republike Hrvatske.

Zahtjevi se podnose na posebnom obrascu koji se može podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine ili putem web-stranice Općine Zlatar Bistrica. Uz zahtjev je potrebno priložiti potvrdu o prebivalištu učenika/studenta, potvrdu o prebivalištu za roditelje/staratelje učenika/studenta, potvrdu škole/fakulteta o upisu u redovni program, potvrdu-dokaz o postignutim sportskim rezultatima te obrazac izjava GDPR. Popunjeni zahtjevi sa cjelokupnom dokumentacijom dostavljaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Zlatar Bistrica, Vladimira Nazora 56, zaključno sa 22.01.2020. godine u zatvorenoj omotnici sa naznakom „NATJEČAJ ZA STIPENDIJU- NE OTVARAJ“. Nepotpuni zahtjevi i zahtjevi zaprimljeni nakon navedenog roka neće se smatrati važećim. Rezultati natječaja objaviti će se putem web-stranice Općine Zlatar Bistrica www.zlatar-bistrica.hr i na oglasnoj ploči Općine Zlatar Bistrica u roku od 15 dana od dana završetka natječaja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Predmet na kolniku na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova SV. NEDJELJA i JANKOMIR u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h. Molimo korisnike za pojačan oprez.  Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilazni...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program