Prethodni članak
Sljedeći članak

Nastavljen ‘Advent u Zlatar Bistrici’

U programu su sudjelovali i lovci i planinari


U sklopu adventa u Zlatar Bistrici, u nedjelju je zapaljena druga adventska svijeća ispred Doma kulture. Svijeću su upalili učenici OŠ Zlatar Bistrica, dobitnici prvih mjesta i priznanja na Državnoj smotri učeničkih radova u sklopu pilot projekta Biosigurnost i biozaštita, uz glazbenu pratnju Crkvenog zbora mladih. Obred paljenja svijeće vodio je vlč Dragutin Cerovečki.

Lovačka udruga ‘Šljuka’ u petak je održala adventsku večer, uz lovački gulaš, tople i hladne napitke te prigodni večernji program, dok je u subotu organiziran noćni pohod Javorovom stazom zdravlja u organizaciji HPD ‘Javor’. Šetnja Javorom stazom zdravlja počela je okupljanjem u Parku HPD Javor, laganom šetnjom sa svjetiljkama do planinarskog doma u Šumarici, gdje je sudionike čekala okrjepa, kuhano vino, kuhani gin, čaj, a pekao se i jeger na otvorenoj vatri.


Adventska događanja u Zlatar Bistrici nastavljaju se 10. prosinca predavanjem Damira Hanžeka o izletu u Nepal u organizaciji HPD-a Javor, a 12. prosinca slijedi druženje s Djedom Božićnjakom, vilenjacima i Moto Mrazevima.

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook