Prethodni članak
Sljedeći članak

NASTAVLJAJU SE INCIDENTI: Policija privela dvojicu maloljetnika, trećem pronašli pištolj


Nakon stravičnih zločina koji su potresli Srbiju, ali i čitavu regiju, nastavljaju se incidenti. Srpska policija u Sremskoj Mitrovici privela je četrnaestogodišnjaka zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti. Policija vjeruje kako je dječak na društvenoj mreži objavio fotografiju osumnjičenog za ubojstvo osmero djece i zaštitara u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", a uz navedenu fotografiju ostavio poruku da će učiniti isto što i napadač iz beogradske škole, prenosi Nova.rs, piše portal net.hr

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu, priveden sucu za maloljetnike Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, priopćio je MUP. 

U Knjaževcu kod Zaječara policija je u petak uhitila petnaestogodišnjeg dječaka zbog osnovane sumnje da je izvršio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti, piše portal Zaječar online.

Sumnja se da je 3. svibnja poslao prijeteću poruku petnaestogodišnjoj kolegici iz razreda, što je ona prijavila policiji. Osumnjičeni 15-godišnjak je uz kaznenu prijavu priveden sucu za maloljetnike Višeg suda u Zaječaru.

Policija u Vranju po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Vranju, podnijet će kaznenu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materijala.

Policija je po prijavi građanina, da jedan sedamnaestogodišnjak ima oružje, u pretresu kuće u kojoj živi u Vranjskoj Banji pronašla pištolj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook