Prethodni članak
Sljedeći članak

Najdoktori 2016. i dvojica zagorskih liječnika

To su dr. Hrvoje Stipić, pročelnik kardiologije u „Magdaleni“- Specijalnoj bolnici za kardio - vaskularnu kirurgiju i kadiologiju i prof.dr. Miroslav Hašpl, ortoped u Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju „Akromion“


Prvog prosinačkog dana portal najdoktor.com objavio je popis najboljih doktora i doktorica, po odabiru pacijenata. Treća je godina što se objavljuje popis, a za 2016. dobitnici Priznanja za izvrsnost su u i dvojica liječnika koji profesionalno djeluju u Krapinsko - zagorskoj županiji.

Obojica su iz bolnica u Krapinskim Toplicama. To su dr. Hrvoje Stipić, pročelnik kardiologije u „Magdaleni“- Specijalnoj bolnici za kardio - vaskularnu kirurgiju i kadiologiju i prof.dr. Miroslav Hašpl, ortoped u Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju „Akromion“.

Citiramo komentar izvjesnoga Tihomira, pacijenta dr. Stipića: “Veliki stručnjak, ali isto tako i veliki čovjek. Uvijek je spreman pomoći i pacijenti su mu prioritet“. A Maggie je napisala o prof. dr. Hašplu: “Kad god imam  neku sportsku ozljedu, idem k njemu. Strpljiv, temeljit i uvijek precizan u dijagnozama. Imam samo hvale za ovog doktora“. I time je sve rečeno, zašto su se dvojica uglednih liječnika našla na listi naj doktora.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook