Prethodni članak
Sljedeći članak

Najbolju kotlovinu skuhao je Pustodol, ekipa Podgorske pobjednik je malonogometnog turnira

Održana je 4. Stubička kotlovinijada te malonogometni turnir ulica i naselja


U Sportskom parku u Donjoj Stubici održana je jučer 4. Stubička kotlovinijada te malonogometni turnir ulica i naselja Donje Stubice.

Na prvenstvu mjesnih donjostubičkih mjesnih odbora u kuhanju kotlovine natjecalo se čak 15 ekipa, a sve su se itekako potrudile da iznenade nepca žirija, kojega su činili Darko Kolar kao predsjednik te Zdravko Stepan i Ante Martić kao članovi žirija. Detalji su presudili, pa je tako pobjedu odnijela ekipa Mjesnog odbora Pustodol.

Drugo mjesto osvojio je Mjesni odbor Stubica/Toplička, a treće Mjesni odbor Donja Podgora.

Već tradicionalno, uz Stubičku kotlovinijadu mjesni su odbori odmjerili snage i u nogometu, a tu je najbolja bila ekipa Podgorske.

Drugo mjesto osvojila je ekipa Milekovo Selo – Gornja Podgora – Hižakovec, a treće Gornji Matenci.

Najboljim nogometašem proglašen je Andrej Landripet, najboljim strijelcem Ivan Čekolj, a najboljim golmanom Marko Žukina.

Grad Donja Stubica kao organizator osigurao je za sve natjecatelje meso potrebno za kuhanje, dok su se natjecateljske ekipe same pobrinule za uređenje i opremanje svojih radnih jedinica, kao i ostale sastojke kojima su začinili svoje kotlovine.

Organizator još jedne, sad već tradicionalne, Stubičke kotlovinijade bili su Grad Donja Stubica i Nogometni klub Stubica, uz sponzorstvo Trgostila, Turističke zajednice područja Gupčev kraj i Radio Stubice.

Fotogaleriju s događanja možete pogledati OVDJE.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook