Prethodni članak
Sljedeći članak

NAČELNIK KUMROVCA TVRDI: 'Kupnja Političke škole nije propala'

Vlada će odlučiti da li će se to riješiti ovih dana ili će biti novi natječaj, na koji će se oni javiti sigurno, rekao je načelnik Robert Šplajt


- Nije ništa gotovo niti propalo, moramo optimistično gledati na sve. Kinezi nisu odustali, najveći problem im je taj trgovinski rat između Amerike i Kine, pa je i naša investija došla u pitanje, no oni ne odustaju od toga – potvrdio je za naš portal načelnik Općine Kumrovec Robert Šplajt.

Kako kaže, 'malo su prejake' te vijesti da je gospođa Yu odustala od kupnje. – Jednostavno su se neke negativne stvari poklopile. Dobar znak u svemu tome je što su kupili zemljište, platili ga 1,1 milijun kuna, kao i porez na tu nekretninu, Političku školu, tako da je ta investicija već sad, bez predujma, 1,7 milijuna kuna, a s predujmom 2,3 milijuna vrijednosti koju su uložili. Investicija će ići dalje, samo što se malo zakompliciralo, na žalost, nitko nije sretan zbog toga, ali projekt ide dalje. Vlada će odlučiti da li će se to riješiti ovih dana ili će biti novi natječaj, na koji će se oni javiti sigurno. U svakom slučaju, projekt nije propao – rekao je načelnik Šplajt.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook