Prethodni članak
Sljedeći članak

Načelnica: Nastavljamo s potporama loborskim OPG-ovima, a kroz rebalans proračuna svotu ćemo i povećati'

Moj prijedlog prema Vijeću će biti da se rebalansom proračuna ta svota za ovu godinu poveća za još 20 tisuća kuna, kako bi za loborske OPG-ove bilo na raspolaganju ukupno 50 tisuća kuna, istaknula je načelnica


Općina Lobor objavila je javni poziv za predaju zahtjeva za pomoć u poljoprivredi obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima s područja Općine Lobor za 2020. godinu. – I ove godine Općina Lobor nastavlja s potporama kroz tri mjere koje su se pokazale potrebne našim poljoprivrednicima. To su sufinanciranje polica osiguranja usjeva, nasada i stoke, umjetnog osjemenjivanja krava i krmača te potpore za pokretanje nove poljoprivredne proizvodnje. Poziv je otvoren do iskorištavanja financijske omotnice koja sada iznosi 30 tisuća kuna – rekla je načelnica Jembrih te najavila kako će njen prijedlog prema Vijeću biti da se rebalansom proračuna ta svota za ovu godinu poveća za još 20 tisuća kuna, kako bi za loborske OPG-ove bilo na raspolaganju ukupno 50 tisuća kuna.

Obrazac zahtjeva za pomoć može se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Lobor, Trg svete Ane 26, Lobor, gdje se isti i predaje najkasnije do 31.12.2020. godine, odnosno do iskorištenja planiranih sredstava u proračunu Općine Lobor za 2020. godinu.Za sva pitanja vezana za javni poziv možete se obratiti osobno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Lobor, e-mail-om: [email protected], telefonom na broj 049/430-531.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook