Prethodni članak
Sljedeći članak

Muškarac plašio djecu pištoljem pa ga prislonio sebi na sljepoočnicu


Splitska policija jučer poslijepodne dobila je dojavu da je muškarac na ulici djeci pokazao pištolj i prislonio ga sebi na sljepoočnicu. Djeca su pobjegla, a policija je našla muškarca. Pokazalo se da se radi o plastičnom pištolju, piše  Index.hr.

"Jučer poslijepodne zaprimili smo dojavu kako je troje djece oko 17:25 na području predjela Kamen u Splitu vidjelo muškarca koji je sjedio u osobnom vozilu, a koji im je u jednom trenutku pokazao pištolj i prislonio ga  sebi na sljepoočnicu, nakon čega su djeca pobjegla", objavila je policija.

"Odmah po zaprimanju informacije započeli smo intenzivno kriminalističko istraživanje. Policijski službenici su izašli na teren i utvrdili vlasnika predmetnog vozila, kao i identitet muškaraca koji su se nalazili u vozilu, te je pronađen i plastični pištolj. Jučer tijekom dana u sklopu izvida, obavljeni su razgovori, provedene mjere i radnje iz nadležnosti policije. Pismena obavijest o obavljenim radnjama i provedenim dokazima bit će uz izvješće dostavljena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu", kažu iz policije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook