Prethodni članak
Sljedeći članak

MUF u Stubakima: Otvorenje sinoć pokvarilo vrijeme, no večeras vas očekuje još bolji program uz odličnu zabavu


Jučer je u Stubičkim Toplicama počelo četvrto izdanje Malog uličnog festivala. Zbog kiše i lošeg vremena otvorenje nažalost nije prošlo najbolje, dio sadržaja upravo zbog toga nije održan, no na koncertu Songkillersa ipak se okupila publika.

MUF se nastavlja i danas i sutra, bogatim programom na nekoliko punkteva u centru Stubaka. Radionice, predstava za djecu kao i nastup Stubičkih mažoretkinja Shelly u Parku Maksimilijana Vrhovca na rasporedu su već u prijepodnevnim satima. Program se nastavlja od 19.30 predstavom u Parku, a potom i koncertom Natali Dizdar u 21 sat, a na glavnoj pozornici u centru svirat će Gibarry sons, zatim Rusty Groove band i ABBA real tribute band.

Nedjelja pak također donosi program za najmlađe u prijepodnevnim satima, a program navečer počinje u 19.30 sati u Parku Maksimilijana Vrhovca predstavom, zatim koncertom Kim Verson, nastupom Stubičkih mažoretkinja u centru te The Frajlama na glavnoj pozornici.

MUF možete, osim na glavna događanja, posjetiti već od 17 sati, a uz odličnu glazbu i predstave, tu je i bogata gastro ponuda, štandovi domaćih OPG – ova i obrta te naravno nezaobilazni ulični performeri.

Na sva događanja ulaz je besplatan.

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook