Prethodni članak
Sljedeći članak

Motociklist (47) vozio prebrzo, sletio s ceste i zabio se u stup, imao 2,17 promila

Jučer, 27. svibnja oko 22,50 sati u Trgovišću došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede


Jučer, 27. svibnja oko 22,50 sati u Trgovišću došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Do prometne nesreće je došlo kada 47-godišnji hrvatski državljanin upravljajući motociklom, sa 2,17 promila alkohola u organizmu nije prilagodio brzinu kretanja motocikla stanju i uvjetima na kolniku, nizbrdica, zavoj, prilikom čega je izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika na travnatu površinu, te udario u betonski stup. 47-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Zabok gdje mu je pružena liječnička pomoć, priopćila je PU krapinsko-zagorska.

Policija je izvijetila da je jučer, 27. svibnja oko 16,30 sati u Druškovcu Humskom u prometnoj nesreći koja se dogodila zbog oduzimanja prednosti prolaska 73-godišnji motociklist zadobio lakše tjelesne ozljede. Do prometne nesreće je došlo kada 26-hrvatska državljanka, prilikom skretanja nije propustila motociklistu s prednošću prolaska, te je došlo do udara motocikla u osobno vozilo i pada motocikliste i motocikla na kolnik. 73-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Zabok gdje mu je pružena liječnička pomoć.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook