Prethodni članak
Sljedeći članak

Moto Mrazovi stižu u Oroslavje i donose darove


Moto klub Zagorski Orlovi poziva svu djecu i one koji se tako osjećaju u subotu, 21. prosinca u 13 sati da dođu na Oro trg u Oroslavje, kamo i ove godine stižu Moto Mrazovi prepuni poklona i iznenađenja.

Osim druženja s Moto Mrazovima, bit će tu i vile, Baka Mraz i Djedičini pomoćnici, a zaplesat ćete i sa Mickey Mousom, Minnie i Olafom, Korinom Koprivnjak, tetama iz Dječjeg vrtića Šlapica i svima koji će pripremiti poseban zabavno-glazbeni program za sve posjetitelje. Ponesite i svoj ukras za bor, kojim ćete zajedno s Moto Mrazovima okititi Božićno drvce. Veliko iznenađenje i radost sprema Animacija za djecu "Šareni svijet", a bit će tu i Vilenjak Balonko i Božićna vila koja će vam oslikati lice. Očekuju vas pokloni, jer i ove godine Moto Mrazovi imaju iznenađenje za svako dijete (i dobro i ono malo zločesto).

Uz pjesmu i ples, moći ćete se slikati sa Djedom Mrazom  koji će svoje putovanje oko svijeta započeti baš u Oroslavju, i to baš te subote! Moto klub Zagorski Orlovi poziva i sve ljude dobre volje da se pridruže zajedničkom druženju, kičenju bora, dobroj zabavi, pjesmi i plesu uz čašicu čaja za male ili kuhanog vina za one malo veće.  Važno je napomenuti da sve nabrojeno i ponuđeno je besplatno za dječicu, zahvaljujući dobrim ljudima koji su prepoznali našu volju i želju da u ove predblagdanske dane razveselimo svakog, kažu organizatori te vas pozivaju na Oro trg u subotu, 21. prosinca od 13 sati. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook