Prethodni članak
Sljedeći članak

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je otvorilo Viber grupu za maturante

Matura (nti) 2020.’ nova je Viber zajednica na kojoj će se objavljivati pouzdane i točne informacije o provedbi ovogodišnjeg ispita državne mature


foto ilustracija

 

‘Matura (nti) 2020.’ nova je Viber zajednica koju je uspostavilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja kako bi osiguralo da učenici završnih razreda srednjih škola i svi ostali pristupnici, učitelji i roditelji budu u toku s pouzdanim i točnim informacijama o provedbi ovogodišnjeg ispita državne mature. Sadržaj Viber zajednice ‘Matura (nti) 2020.’ bit će usmjeren na informacije od vitalnog značaja za sve one koji pristupaju polaganju ispita državne mature kako bi im se osigurao uspješan kraj srednjoškolskog obrazovanja, priopćeno je ovog utorka iz Ministarstva znanosti i obrazovanja, prenosi postal Srednja.hr.

Viber zajednici Ministarstva znanosti i obrazovanja možete se pridružiti na ovoj poveznici.

Iz MZO-a dodaju, ključno je koristiti ovaj kanal za izravnu komunikaciju kako bi se učenici u ovim zahtjevnim uvjetima mogli potpuno pripremiti za polaganje državne mature. Iz Ministarstva navode da će se Viber zajednica ‘Matura (nti) 2020.’ koristit će se, gotovo svakodnevno, za:

• komuniciranje najnovijih podataka o datumima održavanja ispita državne mature,
• slanje pripremama za pojedine predmete u obliku videolekcija,
• informiranje o konceptu provođenja probnog online eseja iz Hrvatskog jezika,
• obavijesti o oglednim primjerima ispita koje je izradio Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja, prenosi portal Srednja.hr.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook