Prethodni članak
Sljedeći članak

Ministar Beroš: 'Imam izrazito visoku temperaturu koja je išla i do 39,5, ne znam gdje sam se zarazio'

Pojavila se sumnja kako se ministar Beroš koronavirusom zarazio prošle subote, tijekom posjeta Općoj bolnici Varaždin, no ministar u to baš i ne vjeruje


Ministar zdravstva Vili Beroš pozitivan je na covid-19, priopćeno je jučer ujutro iz Ministarstva. Beroš ima simptome bolesti, a jutros je za Index ispričao kako se osjeća. Kazao je kako od simptoma ima visoku tjelesnu temperaturu koja se penjala do oko 39.5. - Od simptoma imam izrazito visoku temperaturu izraženu u popodnevnim i večernjim satima koja je praćena umorom i malaksalošću. Drugih specifičnih simptoma nemam - kaže  Beroš.

Kazao je da je jučer tijekom jutra ipak primijetio još jedan simptom koji se često povezuje s koronavirusom. -Jučer tijekom jutra sam izgubio osjet mirisa i blago osjet okusa – rekao je i dodao da je prerano reći je li se jutros stanje popravilo.

Pojavila se sumnja kako se Beroš koronavirusom zarazio prošle subote, tijekom posjeta Općoj bolnici Varaždin, no Beroš u to baš i ne vjeruje. - Mislim da je to malo vjerojatno - kazao je Beroš. Potvrdio nam je da su u samoizolaciju stavljeni njegovi ukućani, kao i službeni vozač. Iz Ministarstva zdravstva u samoizolaciju su poslane četiri osobe, Berošev šef kabineta, tajnica, ravnateljica Uprave bolničke zdravstvene zaštite i načelnik Sektora za financijske poslove. Što se drugih kontakata tiče, u tijeku su epidemiološki izvidi.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook