Prethodni članak
Sljedeći članak

Milanović u Varaždinu otkrio imena ministara koje vidi u novoj Vladi nacionalnog spasa


Predsjednik Republike Zoran Milanović u srijedu je obišao obnovljenu zgradu Gradske vijećnice Grada Varaždin, a potom se sastao i s predstavnicima gradske uprave. Nakon toga je dao izjavu za medije.

Milanović je više puta navodio kako želi formirati Treću Republiku i Vladu nacionalnog spasa.

“Nitko neće resor obrane, vidjeli smo kako obrana izgleda kad je se dohvate HDZ-ovci – očajno. Vidim Hranja kao ministra obrane, vidim Marekovića, vidim Lalovca u Vladi, u financijama, Zvonka Mršića, Marijana Marekovića kao ministra branitelja. Velibor Mačkić, profesor. To su uglavnom nestranački ljudi, jedino što nema nijedne žene, poradit ćemo na tome”, rekao je Milanović, prenosi N1.

“Plenković je HDZ potpuno lišio bilo kavog karaktetra osim lopovskog, i što je bilo ideologija je maknuto i sad je samo lopovluk”, kazao je.

Ponovno se osvrnuo na ministra Olega Butkovića. “Dečko, ti si ukrao, iznuđivao. Za to se ide u zatvor. I ići će se.”

Prisjetio se debate s Plenkovićem 21016. navodeći da je tada Plenković bio razbijen. “Spreman sam zadnji dan (na debatu), na neku televiziju samo da nije Jutel.”

“Na Pantovčaku je veliko klizište pa će uskoro zatvoriti Pantovčak. Veli mi prijatelj ‘to ti klizi u Banske dvore, moraš u Banske dvore’. Tad je odluka donosena”, rekao je Milanović.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook