Prethodni članak
Sljedeći članak

MASAKR U BEOGRADU: Učenik u osnovnoj školi pobio desetak učenika, učiteljica i zaštitara


U Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar došlo je do masovne pucnjave, učenik u dobi od 14 godina naoružan je jutros ušao u školu i ubio najmanje devet učenika i zaštitara te jednu učiteljicu, javlja Nova rs., piše Jutarnji.

Točan broj žrtava još se ne zna, a svaka nova informacija donosi nove, veće brojke.

Učenici koji su bili u školi u vrijeme napada, opisali su trenutke užasa, piše Telegraf. - Ne znamo ni da li je zaštitar živ. Pucao je sedmaš u svoje prijatelje. Dvije naše kolegice leže, pogođene su. Leže, ne znamo da li su žive. Zaštitar je pogođen. Jedan dječak je pogođen u nogu, drugi u međunožje – ispričali su učenici, piše Jutarnji.

- Bili smo na petom skatu i čuli smo buku. Nastavnik je rekao da izađemo van. Mislili smo da se šali. Ali vidjeli smo razrednicu i djecu kako plaču, samo su nas izveli. Vidjeli smo jednog prijatelja pogođenog u nogu. Svi su plakali, samo su nam rekli da izađemo van - govore učenici.

-Nasumično je pucao, u ruci je držao dva spremnika s mecima. Prvo je pucao u profesoricu povijesti, a onda je nastavio dalje. Ubio je dva naša prijatelja, ja sam legla preko njih kako bi pomislio da sam mrtva. Izašao je iz učionice, čuli su se pucnji i dalje. Kad sam ustala vidjela sam Dragana mrtvog - rekla je jedna djevojčica, a prenosi Nova.rs.

Na društvenim mrežama objavljena je snimka privođenja napadača.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook