Prethodni članak
Sljedeći članak

Martin Turčin (28) kandidat HDZ-a za načelnika Općine Tuhelj

'Moje ambicije idu u smjeru da moja Općina raste u kvalitetniju sredinu življenja, da svoje kontakte, poznanstva i svu dodatnu energiju usmjerim za dobrobit zajednice, kaže Martin Turčin


Martin Turčin, predsjednik Općinske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Tuhelj i predsjednik Mladeži HDZ-a Krapinsko-zagorske županije, kandidat je stranke za načelnika Općine Tuhelj. U svojoj kandidaturi Turčin ističe kako je nakon završenog studija odlučio podizati i unaprjeđivati uspješno obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje egzistira generacijama u obitelji Turčin. Svoju želju, rad i upornost želi ugraditi i u svoju Općinu na zadovoljstvo svih mještana.

'U mom programu neće biti mještana Općine Tuhelj koji se neće pronaći u nekom od segmenta poboljšanja i napretka općine. Program podrazumijeva komunalnu infrastrukturu, turizam, gospodarstvo, mlade, osobe starije životne dobi i socijalno ugrožene osobe. Naglašavam da u ovu utrku krećem potpuno neopterećen i neovisan, meni Općina ne može pružiti nešto što već nemam. S druge strane, moji mještani dobivaju mladenačku želju za radom i napretkom, perspektivnije i naprednije poglede na život. Moje ambicije idu u smjeru da moja Općina raste u kvalitetniju sredinu življenja, da svoje kontakte, poznanstva i svu dodatnu energiju usmjerim za dobrobit zajednice', poručio je Turčin.

Kandidat HDZ-a za načelnika Općine Tuhelj Martin Turčin magistar je kineziologije i, između ostalog, jedan od najperspektivnijih nogometnih sudaca u 2. hrvatskoj nogometnoj ligi. Podršku kandidaturi dao je i v.d. predsjednika ŽO HDZ-a Ernest Svažić. 'Martinov poduzetnički duh i sportska ustrajnost upravo su ono što u ovom trenutku treba Općini Tuhelj. Uz njegov proaktivan pristup, korištenje programa Vlade RH te nove generacije programa europskog sufinanciranja Martin i njegov tim nude okvir za razvoj kakav stanovnici Opčine Tuhelj zaslužuju!, poručio je Svažić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook