Prethodni članak
Sljedeći članak

'Marginalci' otvorili bistričko kino! Kerekeši dijelili pivo na ulazu

Nastavljen 'Advent u Mariji Bistrici'


Advent u Mariji Bistrici nastavljen je večeras i to otvorenjem kina u Mariji Bistrici. Na rasporedu su bile čak dvije projekcije filma Kerekeš teatra Marginalci. Prije prve projekcije sa publikom su se družili i karte pregledavali Jan i Ljubomir Kerekeš, a gledatelje su počastili i pivom. U Villi Vladimir na rasporedu je Winter party uz Putnike.

Drugi vikend Adventa je Dječji vikend. Sutrašnji program otvara u 11.30 Pričaonica za djecu – Orašar u Domu kulture. U Hotelu Kaj od 14.30 sati na rasporedu je Radionica pečenja božićnih kolačića, a u 17 sati otvara se klizalište – Bistrička ledena bajka. Sutrašnji program završava koncertom grupe Vigor od 19 sati na središnjem bistričkom trgu.

U nedjelju u 10 sati na rasporedu je svečanost paljenja druge adventske svijeće uz Glazbene točke pod mentorstvom prof. Valentine Mekovec Gabud, te nastupe djece Dječjeg vrtića „Pušlek“, „Šarenih loptica“ i Zbora glazbene škole pri OŠ Marija Bistrica. U 12 sati na rasporedu je Predstava za djecu „Kad se spusti zimski sag, pokucat će svetac drag“, a oko 12.30 dolazi i Sveti Nikola sa poklonima. U 16.45 sati na je na rasporedu Duhovni koncert grupe RiM, a od 18 sati u Domu kulture koncert povodom dana Sv. Nikole – KUD-a „Lovro Ježek“ Marija Bistrica. U Centru za posjetitelje u Parku skulptura od 11 do 12.30 sati na rasporedu je Radionica Svetog Nikole – Udruge Čudesna šuma. Do Centra za posjetitelje vozi vlakić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook