Prethodni članak
Sljedeći članak

Mali kreativci, osmislite logo Dječjeg dana – natječaj je otvoren do 15. svibnja

Grad Krapina produžio je rok trajanja natječaja za osmišljavanje loga Dječjeg dana u sklopu manifestacije 'Tjedan kajkavske kulture i Festival kajkavskih popevki'


Grad Krapina objavio je natječaj za osmišljavanje loga Dječjeg dana u sklopu manifestacije 'Tjedan kajkavske kulture i Festival kajkavskih popevki' koji se svake godine održava početkom rujna u Gradu Krapini. – Natječaj je za najveće kreativce među nama, naše najmlađe. Željeli bismo da nam osmisle logo Dječjeg dana i da im brže prođe ovo izazovno vrijeme koje provode kod kuće. Kako ove godine Festival slavi svoj 55. rođendan željeli bismo da naši najmlađi i najkreativniji Krapinčani osmisle logo svojeg dana, dječjeg četvrtka koji je svake godine u najpoznatijem rujanskom festivalskom tjednu obojan najdivnijim bojama dječjih osmijeha. Dječji dan u Tjednu kajkavske kulture Krapina završava tradicionalnim dječjim koncertom “Kaj u riječi, pjesmi, slici i plesu» u Festivalskoj dvorani – kažu u Gradu Krapini.

Ciljevi natječaja su izrada vizualnog identiteta (loga/ znaka) Dječjeg dana u sklopu manifestacije „Tjedan kajkavske kulture i Festival kajkavskih popevki“ te poticanje djece na kreativno izražavanje. Natječaj je otvoren do 15. svibnja, a u njemu mogu ravnopravno sudjelovati djevojčice i dječaci od 1. do 8. razreda osnovnih škola s područja Grada Krapine. Na natječaj se mogu prijaviti likovni radovi, koje sudionici mogu iskazati kombinacijom slike, teksta i simbola. Logotip odnosno znak mora biti kratak, jasan i inovativan. Djeca mogu svoje prijedloge nacrtati na papiru raznim tehnikama, a grafički dizajneri najbolji rad pretvorit će u dizajn logotipa i vizualni identitet, kažu u Gradu.

Svi detalji mogu se naći na web stranici Grada Krapine, a pitanja, pojašnjenja ili bilo kakva pomoć dostupni su na mailu [email protected].

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook