Prethodni članak
Sljedeći članak

Mali Krapinčani 'izrešetali' svog gradonačelnika

Učenici trećih razreda OŠ Augusta Cesarca Krapina posjetili gradonačelnika Gregurovića


Učenici trećih razreda Osnovne škole Augusta Cesarca Krapina te područnih škola Podgora i Škarićevo zajedno sa svojim učiteljicama Tihanom Smrekar, Tamarom Šalković, Rominom Topolovec i Danicom Vlaisavljević u okviru svog školskog kurikuluma posjetili su krapinskog gradonačelnika.

Gradonačelnik Zoran Gregurović je učenike ukratko upoznao s radom gradske uprave te aktivnostima koje Grad Krapina poduzima za dobrobit svojih građana. Učenice i učenici nakon predstavljanja su se veoma brzo opustili i postavili gradonačelniku pregršt zanimljivih pitanja – od pitanja vezana za grad kao što je viseći most, balon za igranje tenisa, biciklističke staze pa do osobnih – voli li svoj posao, je li ga teško obavljati, koje mu je radno vrijeme, a na sva je pitanja gradonačelnik veoma strpljivo odgovarao.

Posjet se na sreću svih okupljenih odužio, a gradonačelnik je poželio da mu dođu češće u posjet. Kazao je da će pokušati ostvariti što više idejea, kao npr. niže koševe za djecu s invaliditetom kod OŠ Augusta Cesarca. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook