Prethodni članak
Sljedeći članak

Ljubica Jembrih nova je predsjednica loborskog HDZ-a

Unutarstranački izbori u OO HDZ-a Lobor održani su u nedjelju po principu jedan član - jedan glas


Načelnica Općine Lobor Ljubica Jembrih novoizabrana je predsjednica Općinske organizacije HDZ-a Lobor. Unutarstranački izbori u toj organizaciji održani su u nedjelju po principu jedan član - jedan glas, a nakon reizbora Jembrih se zahvalila svim članovima, ne samo na iskazanom povjerenju koje joj je pruženo na ovim izborima, već i prije dvije i pol godine kada je izabrana za načelnicu.

- Pred nama je bilo izazovno razdoblje kada smo ušli u kampanju za načelnicu, no pokazali smo da zajedničkim snagama možemo prebroditi sve prepreke. Nakon te borbe nastavili smo dalje zajedničkim radom. Kao načelnica, trudim se maksimalno s projektima i radom u Općini dokazati i opravdati povjerenje svih građana općine – naglasila je Jembrih. 

- U tijeku je izgradnja prometnica odnosno asfaltiranje gdje su po prvi puta osigurana sredstava za realizaciju tog projekta a da građani ne sudjeluju kroz sufinanciranje. Uređuju se i općinska zgrada te groblje. Radi se i veliki kapitalni projekt vrtić. Tu posebno pohvaljujem rad Vlade RH i suradnju predsjednika HDZ-a KZŽ, saborskog zastupnika Žarka Tušeka - zaključila je novoizabrana predsjednica. Čestitke na novom povjerenju i mandatu uputio je predsjednik zagorskog HDZ-a Žarko Tušek istaknuvši da je Jembrih postala jedna od najaktivnijih stranačkih kolegica. - Uvjeren sam u izvrsne stranačke rezultate u Loboru u vremenu koje je pred nama. Sve samo sa jednim ciljem, da Lobor činimo još boljim, još kvalitetnijim i još ugodnijim mjestom za život. HDZ je uvijek bio prva politička snaga u Loboru i biti će to i dalje, ne sumnjam u to ni najmanje – zaključio je Tušek.

Na izboru su Jembrih čestitali potpredsjednici zagorskog HDZ-a gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović i načelnik Mihovljana Zlatko Bartolić te drugi kolege iz susjednih krajeva Općine Lobor.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook