Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Počela prodaja živog i umjetnog cvijeća na glavnom zabočkom trgu

Cvijeće će se moći kupiti do 1. studenog


Počela je prodaja cvjetnih aranžmana te umjetnog i živog cvijeća na glavnom zabočkom trgu za blagdan Svih svetih. Kako su nam rekli prodavači, zadovoljni su što je počela prodaja, a kupaca već ima. Iako se još nisu popunili svi štandovi, prodavača ima više. Cvijeće će se moći kupiti do 1. studenog, odnosno i na sam blagdan Svih svetih. U ponudi će biti i lampaši.

 - U ponudi imamo maćuhice, multifloru, vrijesak i dr. Cijena za maćuhicu kod nas je 3 kune po komadu, velika multiflora je 30 kuna, mala 15, a imat ćemo u ponudi i krizanteme, rezane špine i gumbeke - rekao nam je Zoran Tomurad  s OPG-a Tomurad.

Bruno Gudan rekao nam je nešto više o ponudi na svojem štandu. - Startali smo s jednim malim brojem aranžmana. Iz dana u dan će se s brojem kupaca povećavati i ponuda. Gužve očekujemo pred kraj mjeseca kada će biti u ponudi i živi aranžmani - rekao je Gudan koji s prodajom živih aranžmana planira početi oko 26. studenog. Cijene umjetnih aranžmana na njegovom štandu kreću se od 30 do 450 kuna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook