Prethodni članak
Sljedeći članak

[LJETO NA PETROVSKOM] Bogat program, najviše posvećen djeci, se nastavlja

Ljeto na Petrovskom nastavlja se ovog petka 30.srpnja od 21 sat projekcijom filma "Pčelica Maja"


Udruga "Kaj" - Petrovsko i ove je godine u suradnji s Općinom Petrovsko pokrenula različite aktivnosti pod nazivom "Ljeto na Petrovskom". Aktivnosti su započele s Malom školicom nogometa koja je održana u terminu od 30. lipnja do 02. srpnja 2021. godine na igralištu kod Pečka. Školicu nogometa vodili su dečki iz novoosnovanog kluba "NK" Petrovsko na čelu s Mladenom Šerekom, Goranom Horvatom, Milanom Presečkim, Dariom Hršakom, te im se pridružila trenerica i sutkinja Silvija Makar. 

-Mala školica nogometa je ove godine održana u trajanju od tri dana te je prikupila četrdesetak djece. Zahvaljujemo se sponzorima nagrada za djecu, a to su Aqua Vivae s ulaznicama za kupanje, te tvrtki Jari d.o.o. iz Bobovja koja je donirala boce za piće – kažu iz Udruge.

Inače, do sada je već održano i kino na otvorenom, s projekcijom filma "Luis i društvo iz svemira", i to na igralištu u Štuparju, koje je privuklo veliki interes mještana Petrovskog. Održana je i znanstveno – kreativna radionica "S Marijom i Petrom u superzabavno ljeto". Na inicijativu Udruge "Kaj" Petrovsko, lovci i kuburaši organizirali su edukativno – zabavnu radionicu pod nazivom "Lovci i kuburaši naši su pajdaši", te prezentirali rad svojih udruga.

Ljeto na Petrovskom nastavlja se ovog petka 30.srpnja od 21 sat projekcijom filma "Pčelica Maja" na igralištu OŠ Petrovsko. U kolovozu na rasporedu je projekcija filma "Ukradena princeza" koja će se održati na igralištu Područne škole Slatina u srijedu 04. kolovoza od 21 sat. U petak 20. kolovoza slijedi nam nastup ženskog kazališta "AKUD" Gornje Jesenje s predstavom "Ramzo i Ančica". Već u subotu 21. kolovoza organiziramo pješačenje za djecu i mlade do našeg planinarskog doma "Ačkova hiža" uz igre na otvorenom i pečenje kukuruza. Za završetak samog ljeta na Petrovskom veselimo se koncertu kojeg nam priprema naš "Puhački orkestar Petrovsko - Špoljari". 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook