Prethodni članak
Sljedeći članak

Kreće uređenje prostora Kluba mladih Crvenog križa u Tuhlju

Općina Tuhelj dala u najam prostor u prizemlju stare školske zgrade


U srijedu je u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Klanjec potpisan ugovor o najmu općinskog prostora u zgradi osnovne škole u Tuhlju. Ugovor su potpisali načelnik Općine Tuhelj Mladen Hercigonja i ravnatelj GDCK Klanjec Mario Harapin. Njime Općina uz simboličnu naknadu daje na korištenje ovaj prostor za potrebe Kluba mladih GDCK Klanjec. Ravnatelj Harapin izrazio je zadovoljstvo dobivenim prostorom te izrazio vjeru da će se projekt njegova uređenja zajedničkim snagama uspjeti realizirati.
– Potrebe mladih u Tuhlju i okolici naša su stalna briga. Vjerujem da će GDCK Klanjec lijepo urediti prostor kako bi bio na raspolaganje našim mladima. Općina Tuhelj rado će biti partner u ovom projektu – rekao je prilikom potpisivanja ugovora tuheljski načelnik Mladen Hercigonja.


– Općina je ustupila i uredila prostor uz doista simboličnu naknadu, a na nama je da uredimo i namjestimo prostor od 30-ak metara kvadratnih kako bi bio funkcionalan i primjeren za potrebe aktivnosti koje provode mladi HCK. Želja nam je kvalitetno opremiti prostor koji će biti namijenjen Podmlatku HCK OŠ Lijepa naša, kao i našim mladim volonterima, kako bi bili spremni pružiti pomoć onima kojima je pomoć najpotrebnija. Vjerujem da ćemo uz podršku Općine, Škole i Savjeta mladih u tome i uspjeti – rekao je predsjednik GDCK Klanjec Davor Žažar.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook