Prethodni članak
Sljedeći članak

KREATIVNO ONLINE U RADOBOJU: Prijavite se na besplatne radionice i budite kreativni!


Kreativno online naziv je projekta KUD-a „Zagorec“ Radoboj koji se provodi u partnerstvu s Općinom Radoboj i Muzejom Radboa. Jednogodišnji projekt Kreativno online namijenjen je djeci i mladima do 25 godina i starijima od 54 godine s područja Radoboja i okolice čiji su interes likovna, dramska, glazbena, kiparska, filmska i razna druga kreativna i kulturna područja. Realizacijom projekta će se unaprijediti i poboljšati socijalne uključenosti, umjetničke i kulturne aktivnosti u Općini Radoboj koje će se održavati putem online radionica prilagođenima trenutnim epidemiološkim uvjetima. Online radionice traju u 22-satnom, odnosno 44-satnom programu putem vizualnih platformi. To su radionice iz raznovrsnih područja; kreativnog pisanja, kiparstva, likovne i glazbene umjetnosti, dramske, filmske i kazališne umjetnosti i mnoge druge zanimljive radionice poput književnih susreta s piscima, radionica komponiranja i slušanja klasične glazbe, a proizašli radovi objaviti će se u e-zbirkama radova na internetskoj stranici udruge koje će se izraditi u sklopu projekta Kreativno online!


Zanimljive radionice
Svrha je projekta potaknuti i pružiti mogućnost osobnog kreativnog razvoja, razviti edukativnu i kulturno-umjetničku komponentu i vještine naših mještana uz online povezivanje i druženje s drugim vršnjacima koji imaju slične interese kako bi i dalje unatoč trenutnoj epidemiološkoj situaciji razvijali socijalnu interakciju u svrhu sprječavanja socijalne isključenosti. Dostupne su likovna radionica, radionica kulturne baštine, ilustracije, lutkarstva, kiparstva, glume, pisanja, komponiranja, klasične glazbe, filmske kritike i online susreti sa 4 pisca za djecu i mlade. Svaka pojedina radionica će trajati ukupno 22 sata te će se održavati u pravilu jednom tjedno po 1 sat, a online susreti s 4 pisca za djecu i mlade trajati će 4 sata. Tijekom izvođenja radionice, polaznici i voditelj svake od radionica su povezani online, preko video platformi. Vaš će biti zadatak uključiti se, slikati, istraživati kulturnu baštinu, ilustrirati, izrađivati lutke, kipariti, glumiti, razgovarati s književnicima, pisati pjesme i kratke priče, komponirati, pisati filmsku kritiku i analizirati glazbena djela. Moguće je uključivanje u više radionica.

Prijave
Prijave i odabir željenih radionica odvijaju se putem web stranice www.kudzagorec.hr. Prijaviti se možete u bilo kojem trenutku. U izborniku stranice svi zainteresirani mladi do 25 godina odabiru u izborniku stranice Prijavnice za radionice sukladno svojoj dobi (do 25 godina; https://kudzagorec.hr/prijavnica-za-djecu-i-mlade-do-25-godina/). Stariji od 54 godine odabiru u izborniku stranice Prijavnice za radionice sukladno svojoj dobi (od 54 godine; https://kudzagorec.hr/prijavnica-za-osobe-starije-od-54-godine/). Popunjavanjem prijavnice odabiru i željenu radionicu ili više radionica. Nakon obrade prijavnica, buduće polaznike radionica kontaktirati će putem maila voditeljica radionica i kreće se sa uključivanjem u radionice! - Budite i vi dio projekta Kreativno online, prijavite se na besplatne online radionice i budite svestrani! Putem online radionica omogućiti će vam se pristup mnogim kreativnim sadržajima uz zanimljive i zabavne sadržaje. Uključite se i budite kreativni online! – pozivaju organizatori.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC1 između izlaza Pojatno i rotora Westgate u smjeru Zagreba.   Kolnici su mjestimice vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na mostovima i nadvožnj...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program