Prethodni članak
Sljedeći članak

Kraj školske godine u Radoboju završio na najljepši mogući način - kampiranjem


Učenici četvrtih razreda Osnovne škole Side Košutić Radoboj nastavnu su godinu završili na najljepši mogući način – kampiranjem kod škole, boravkom u prirodi, spavanjem u šatorima te provođenjem mnogobrojnih izviđačkih aktivnosti – i to, što je najvažnije, bez mobitela.


Nezaboravno iskustvo omogućile su im njihove učiteljice Marijana Martinez, Karmen Martinić i Romina Horvat uz podršku ravnateljice Dijane Šalković i mnogih drugih sudionika koji su pripomogli oko organizacije.

Odred izviđača Lepoglava, čiji je član i učiteljica PRO Jazvine Ana Bartolec, ustupio im je na korištenje svoje šatore i pomogao u postavljanju istih.


Hrvatsko planinarsko društvo Radoboj pomoglo je oko paljenja i održavanja logorske vatre, gospođa Miljenka Benc iz Gradske knjižnice Krapina povela je učenike u čarobni svijet bajki pričanjem priča, a gospođa Biserka Vidović iz Gljivarskog društva „Krasnica“ održala je učenicima zanimljivo predavanje o gljivama naših šuma.

Zahvaljuju se i teti kuharici i domaru koji su brinuli da obroci budu ukusni i topli, a okoliš škole uređen, kao i roditeljima koji su ih u svemu podržali.
Punog srca i duše učenici odlaze na zasluženi odmor, a pripreme za sljedeću godinu mogu početi.

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook