Prethodni članak
Sljedeći članak

Kolar: ''Ono što sam danas vidio je vrlo impozantno''

SPAR otvorio još jednu trgovinu u Zagorju


Nakon Zlatara i Donje Stubice trgovački lanac SPAR Hrvatska nastavio je širiti svoju prodajnu mrežu u Zagorju otvorenjem novog Supermarketa u Pregradi. Građen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, novi SPAR supermarket u svojoj će ponudi imati širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, po kojoj je SPAR na široko poznat.

Svečano otvorenje svojim dolaskom uveličali su i župan KZŽ Željko Kolar gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj.

Župan Željko Kolar izrazio je zadovoljstvo otvaranjem još jedne SPAR trgovine u Zagorju: ''Dodatna ponuda i kvalitetna ponuda za naše kupce, što za domicilno stanovništvo, što za turiste koji dolaze na područje KZŽ izuzetno je bitna. U vrlo kratkom vremenu je SPAR otvorio treću trgovinu na području KZŽ, nakon Zlatara i Donje Stubice, ovdje u Pregradi.

U razgovoru sa direktorom SPAR Hrvatske, drago mi je da razmišljaju o novim investicijama na području naše županije i vjerujem da će to pridonijeti širini ukupne ponude, a s time sigurno i samoj kvaliteti.'' rekao je župan i dodao: ''Ono što sam danas vidio je vrlo impozantno, prekrasan dućan, sjajna ponuda i uvjeren sam da će naći svoje kupce.'' – zaključio je župan.

Zadovoljstvo nije krio niti gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj: ''Drago nam je da je jedna ovakva investicija stigla u grad Pregradu, u vrijednosti 40 mil. kuna. Ovdje je već 25 ljudi dobilo posao i sigurno da je ovo jedna vrijedna privatna investicija, jedna od većih u posljednjih nekoliko godina ovdje u gradu Pregradi.

Bilo je puno proizvodnih, ovo je sigurno jedna od najvećih koja se odnosi u ulaganje u trgovinu i naravno time je proširen asortiman robe za naše građane koji će moći birati između brojnih trgovina, koje imamo trenutno u Pregradi i potaknuti i konkurenciju, a konkurencija onda znači, vjerujem i niže cijene i bolje i kvalitetnije proizvode za naše ljude'' – rekao je Vešligaj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook