Prethodni članak
Sljedeći članak

Klub zastupnika HDZ-a i premijer stižu u Mariju Bistricu

ŽO HDZ-a KZŽ u četvrtak, 27. veljače bit će domaćin Klubu zastupnika HDZ-a Hrvatskog sabora koji po sedmi put u ovom sazivu ima svoju sjednicu izvan Sabora


Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Krapinsko-zagorske županije u četvrtak, 27. veljače bit će domaćin Klubu zastupnika HDZ-a Hrvatskog sabora koji po sedmi put u ovom sazivu ima svoju sjednicu izvan Sabora.

Nakon Visokog u Varaždinskoj županiji, Virovitice, Velike Gorice, Bakra, Bjelovara te Slavonskog Broda zastupnici će se u četvrtak naći u Bluesun Hotelu Kaj u Mariji Bistrici. Uz zastupnike HDZ-a Hrvatskog sabora na sjednici će biti i predsjednik Vlade RH i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković te ministri u Vladi.

Događanje će započeti proširenom sjednicom Županijskog odbora od 17 sati dok će od 18.30 uslijediti sjednica Kluba zastupnika. Izjave za medije predviđene su po završetku sjednice Županijskog odbora oko 18.00 sati.

– Nakon sjednice Vlade u prosincu u Krapini, ovo je sljedeći najveći politički događaj u Krapinsko-zagorskoj županiji u vrlo kratkom vremenu. Klub zastupnika HDZ-a imat će priliku čuti koje sve projekte središnja vlast provodi u Hrvatskom zagorju, a koji se već sada mjere u milijardama kuna. Kako o brojnim aktualnim, tako će biti riječi i o narednim projektima i programima koji se predviđaju za Krapinsko-zagorsku županiju – najavio je u priopćenju saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije Žarko Tušek.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook