Prethodni članak
Sljedeći članak

Kasice ''Zlatnog srca'' za nabavu potrebne medicinske opreme


Udruga za borbu protiv raka ''Zlatno srce'' na svakom je katu bolnice na Bračku postavila kasice za prikupljanje novča



Udruga za borbu protiv raka ''Zlatno srce'' na svakom je katu bolnice na Bračku postavila kasice za prikupljanje novčanih sredstava za nabavu medicinske opreme za zagorsku bolnicu.

- Udruga ''Zlatno srce'' to čini preko kasica postavljenim u svim poštama u Zagorju, ljekarnama, trgovinama i svugdje gdje god nam se ukaže prilika. U dogovoru s Upravom bolnice postavljene su kasice i u novoj zagorskoj bolnici. Od prikupljenih sredstava, a u dogovoru s bolnicom kupit će se aparat koji je bolnici neophodan – rekla je predsjednica ''Zlatnog srca'' Štefanija Keresteš, dodavši kako Udruga nema praksu donirati novac, već kupuje aparate.

Tako su, naime, odlučili njihovi članovi koji su tada puno zadovoljniji. Keresteš poziva sve koji dolaze u bolnicu da dadu svoj dobrovoljni prilog. Time pomažu, rekla je, najviše sebi, ali i drugima. Isto se tako zahvaljuje svakom danom prilogu, od kune na više.

- Udruga 'Zlatno srce' već dugi niz godina uspješno surađuje s bolnicom. Od tih dobrovoljnih priloga kupuju se aparati koji se koriste u dijagnozi bolesti, čime se bolnici puno pomaže – zahvalila se primarijus dr. Ksenija Pešek, šefica Internog odjela bolnice na Bračku, također pozvavši pacijente da doniraju svaki svoj skroman prilog.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook