Prethodni članak
Sljedeći članak

JOŠ STROŽE MJERE: 'Nema više napuštanja mjesta prebivališta i zatvaraju se tržnice'

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u razgovoru za RTL Danas najavio je još strože mjere kao bi se spriječilo širenje koronavirusa

  • foto: screenshot RTL

    foto: screenshot RTL


Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u razgovoru za RTL Danas najavio je još strože mjere kao bi se spriječilo širenje koronavirusa. - Definitivno je koronavirus problem broj jedan, danas smo mi morali 2500 ljudi angažirati na drugoj zadaći, ali to pokazuje znanje, jačinu i fleksibilnost ovih sustava - rekao je Božinović. Iako se zadnjih dana svima govori da ostanu doma, danas su svi građani istrčali van.

- To je refleksna reakcija kad je potres. Ali moj je ukupni dojam da su Zagrepčani konačno shvatili da trebaju ostati doma, puno ih je manje vani nego prošlih danas - kazao je Božinović, prenosi portal Vijesti.hr.

Uvode se nove, još rigoroznije mjere. - Zatvaraju se sve tržnice i objekti u sklopu njih. I zbog loše organizacije i zbog nepoštivanja naših mjera. To je već sada na snazi, a od jutra će biti zabranjeno napustiti mjesto prebivališta. Nema više putovanja iz grada u grad - rekao je Božinović za RTL prenosi portal Vijesti.hr.

Što se tiče žrtava potresa, 15-godišnjakinja je još uvijek u kritičnom stanju. "Ukupno je 27 ozlijeđenih, od njih 18 teško, od kojih je pak 12 hospitalizirano", rekao je za RTL Božinović.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook